Nieuws

Created with Sketch.

Het Judo Fritz team heeft zijn jaarlijkse EHBO cursus weer voltooid.

De instructeurs en vrijwilligers van Judo Fritz hebben afgelopen weekeind hun jaarlijkse EHBO cursus weer kunnen volgen.

Vernieuwde website

Zoals u waarschijnlijk al is opgevallen heeft onze website een nieuw uiterlijk. Achter de schermen zijn ook een aantal dingen veranderd om de gebruikers ervaring te verbeteren.Neemt u gerust een kijkje. Mocht u iets opvallen wat niet klopt, horen wij dat graag.

Het judokamp van 2022 zit er weer op.

Dit jaar verbleven wij weer in het gebouw van scouting Almere, waar wij weer een aantal activiteiten hadden georganiseerd. We hadden een stormbaan, hielden een zeskamp met verschillende spellen en we zijn gaan survivallen. Voor de geinteresseerden zijn hier de foto’s van het kamp. Tot volgend jaar, Het Team.

Amsterdam Judo Event 2022

Dit jaar hebben de judoka’s van Judo Fritz weer mee kunnen doen aan het Amsterdam Judo Event. Dit event is een van de uitwedstrijden waaraan onze judoka’s deel kunnen nemen. Foto’s van het evenement kunnen hier bekeken worden.

Het judokamp van 2021 zit er weer op.

Net als vorig jaar hebben wij het kamp moeten verplaatsen naar de herfstvakantie. Maar ook dit jaar was het weer een zeer geslaagd kamp.

Doneer voor Fonds Gehandicaptensport

Sport en spel is ontzettend belangrijk. Dit is echter niet voor elk persoon vanzelfsprekend. Wij van Judo Fritz steunen daarom het Fonds Gehandicaptensport. Dit fonds zet zich in om sporten voor elk persoon vanzelfsprekend te maken. Van elke donatie gaat er 50% naar Judo Fritz.U kunt nu het verschil maken door te doneren via de…
Lees meer

Het judokamp van 2020 zit er weer op.

Ook dit jaar, ondanks alle corona maatregelen, weer een zeer geslaagd kamp.    

Het Judo Fritz team heeft zijn jaarlijkse EHBO cursus weer voltooid.

De instructeurs en vrijwilligers van Judo Fritz hebben afgelopen weekeind hun jaarlijkse EHBO cursus weer kunnen volgen.